Hvilke muligheder er der indenfor sandblæsning?

Hvad kan man ellers sandblæse​?

Jern

Har du en landbrugsvogn, nye jernplader eller andet af metal, så kan du få blæst rustskaller af så der kun står rent jern tilbage. Rustskaller kan få en vogn til at se meget medtaget ud, men det ser ofte værre ud end det er.

Rust udvider sig 7 gange, så er der 7 mm rust er der kun tæret 1 mm materiale. Når sandblæsningen er færdig bør man give det rå jern en grundmaling med det samme. Større ting sandblæses ofte under åben himmel og man skal sørge for at få det kørt under tag, så den ikke bliver fugtig og der anløber rust med det samme. 

Du kan få en fast pris på opgaven hvis du sender os noget billedemateriale først.

Epoxy

Hvis du har en epoxybelægning på enten beton eller jern kan vi godt fjerne den. Du skal dog være opmærksom på at prisen/m2 er noget højere end ved facader.

Vi giver en fast pris ved hver opgave og kommer gerne ud og ser på opgaven inden du får en pris.

Beton

Har du et ny beton eller maling på beton kan vi blæse det helt rent. Vær opmærksom på at gummilag eller tyk tjære på beton ikke kan blæses af. Bløde overflader er ikke egnet til sandblæsning.

Glasfiberbåd

Man kan med fordel sandblæse en glasfiberbåd. Ved sandblæsning kommer saltvandslommer i coden frem. Når vi blæser glasfiber bruger vi en meget fin sand, hvor selve kornet meget mindre end facader. Man kan blæse ind til den inderste code og man kan blæse coden helt af, så der kun er glasfiber tilbage. Langt de fleste blæser kun ind til coden som sidder ordentlig fast, da glasfiberen er meget blød og ikke tåler ret meget sandblæsning. Prisen for sandblæsning af glasfiber beregnes for hver opgave.​

Træ

Træ holder ikke til så meget og sandblæsning gør træet ru. De lyse og mørke årringe i træet vil træde frem. Det kan være ønsket, hvis du ønsker rustikt look ved fx bjælker. Hvis det er planker skal du efterbehandle med maling eller lak for der ikke sidder splinter i overfladen. Træ i fx bindingsværkhuse kan godt sandblæses, men der kan sidde malerester bagefter for ikke blæse for meget på træet.​

Ring eller send en mail og få et uforpligtende tilbud - det er helt gratis

Mobil: 97 11 66 11
E-mail: info@mobil-sandblaesning.dk