Mobil Sandblæsning i Fredericia

Mobil Sandblæsning ApS tilbyder professionel sandblæsning i Fredericia og omegn, der dækker over både private og erhvervskunder. Vi arbejder kvalitetsbevidst og effektivt med vores landsdækkende sand. Vi udfører sandblæsning der hvor du har behov.

  • Sandblæsning af beton og metal: Beton og metal er materialer, der ofte udsættes for høj belastning, vind og vejr. Vores sandblæsning er velegnet til at fjerne rust, maling, snavs og andre belægninger fra beton og metaloverflader. Med sandblæsning forbedrer vi overfladen, som bliver jævn og ensartet. Sandblæsningen forlænger levetiden og gør det muligt at lægge ny belægning oven på.
  • Sandblæsning af både: Det er vigtigt at vedligeholde sin båd. Derfor er sandblæsning af båd også en af vores ydelser. Med sandblæsning af båd, kan vi fjerne alger, rust og belægninger, som forringer sejladsen eller bådens stand. Er din båd på land, kommer vi forbi og sandblæser bunden, så den er klar til ny lak og maling.

Effektiv sandblæsning i Fredericia og omegn

Vores erfarne medarbejdere er klar til at levere kvalitetsservice i Fredericia og det omkringliggende område. Vi prioriterer kundetilfredshed og bestræber os på at imødekomme alles behov, når det kommer til sandblæsning. 

Uanset om du har brug for at opfriske din facade, vedligeholde betondæk eller din båd, så er vi klar til din opgave. Vi kommer ofte i Fredericia-området og sandblæser, så tøv ikke med at give os et kald.
 

Kontakt Mobil Sandblæsning ApS i dag

Kontakt Mobil Sandblæsning ApS i dag for at få et skræddersyet tilbud på sandblæsning i Fredericia. Lad os hjælpe dig med at genskabe og vedligeholde med sandblæsning. Ring til os på telefonnummer 97 11 66 11 eller send os en mail på info@mobil-sandblaesning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.