Det hele startede i 1994 og resten er historie

Om Mobil Sandblæsning

Begyndelsen

I 1994 startede Kim Simonsen firmaet og blæste det første hus. Dengang var der langt mellem sandblæsere og snart var ordrebogen fuld. De næste år kørte Kim selv Danmark tyndt indtil han ordrene stod så meget i kø at han måtte udvide. 

Dengang købte han udtjente Ølbiler og havde hurtigt 3 på vejene med en enkelt kompressor på hver bil. Efterspøgslen fortsatte med at stige og i 2003 købte han en endnu større lastbil med trailer og plads nok til 3 kompressorer. 

Firmaet har siden starten været i udvikling og er det stadig. Vi råder over 5 hængere dag med i alt 11 anlæg og blæser over 1.000 opgaver om året.

Udviklingen

Virksomheden har 20 mand ansat i dag fordelt på sandblæsning, rengøring indenfor miljøsanering og kontor. Gennem tiden har vi markeret os i front inden for sandblæsning og miljøsanering.

Vi har formået at holde de samme priser siden 1994 ved at være effektive og holde udgifterne nede. Vi har markedets største og stærkeste kompressorer. Den største kompressorer bruger 100 liter diesel i timen og kan levere luft nok til 3 mand der blæser samtidig.

Maskinen er trofast uden en eneste sygedag gennem 18 mdr. hvor vi sandblæste og rengjorde 70.000 m2. Samtid etablerede vi os på Sjælland hvor vi i dag har lager.​

Generationsskifte

I 2014 overtog Kims datter, Penille virksomheden og Kim gik på tidlig pension. Kim har dog stadig opgaver i virksomheden. Han har altid haft stor interesse for motorer og kaster gerne sin kærlighed på vedligehold af de store dieselmotorer. 

Penille arbejder på firmaet hovedkontor i Ikast og hvor hun arbejder med projektstyring og kontrakter​.​

Fremtiden

Vi har i 2015 udviklet et anlæg til genanvendelse af blæsemateriale, så affaldsmængden ved miljøsanering i fremtiden bliver væsentlig begrænset.

Derudover har vi tilføjet videoovervågning og alarmsystem af den enkelte medarbejder under sandblæsning, hvis man får et ildebefindende. Udvikling og erfaring skal sikre vi fortsat ligger i front i fremtiden.​

Ring eller send en mail og få et uforpligtende tilbud - det er helt gratis

Mobil: 97 11 66 11
E-mail: info@mobil-sandblaesning.dk