Sandblæsning af båd

Få din båd til at skinne med sandblæsning fra Mobil Sandblæsning ApS

Med tiden kan bådens bund blive medtaget af vand, alger og snavs, som har negativ indflydelse på bådens stand. Bådens bund kræver ofte at blive efterset, især under bunden hvor den er dækket af vand. Derfor bør du overveje at få den sandblæst af Mobil Sandblæsning ApS. Med sandblæsning, bruger vi en stråle af sand og luft, som renser og fornyer overfladen af din båd, så den er klar til ny maling og lak.

Sandblæsning kan bruges på alle typer af både, store som små, gamle som nye, sejl- eller motorbåde. Sandblæsning kan bruges til at rense og forbedre skibsdækket, så det bliver mere skridsikkert og holdbart. Vi har også stor erfaring med at slyngrense færgedæk og skibsdæk på større skibe. Sandblæsning er en nænsom metode, som ikke skader eller ødelægger din båd, men beskytter og forlænger levetiden.

Mobil Sandblæsning ApS - vi leverer sandblæsning hvor du ønsker

Hos Mobil Sandblæsning ApS har vi mange års erfaring med at sandblæse både for både private og større erhvervskunder over hele landet. Vi har det mest moderne udstyr og vores dygtige medarbejdere, som garanterer højt kvalitetsniveau og service i topklasse. Vi kører rundt i hele landet og mobil sandblæser både og skibe, så du slipper for at tænke på transport og logistik. Vi kommer til dig og udfører opgaven på stedet, uanset hvor du har din båd.

Vi tilbyder fordelagtige priser og fleksible løsninger, der passer til dine behov og ønsker. Vi vejleder dig om, hvilken type sandblæsning der er mest egnet til din båd. Vi sørger naturligvis for at rydde pænt op efter os og din båd bliver klar til næste proces. Vi stræber altid efter at levere vores service til den aftalte tid, så du ikke skal vente på os.
 

Vil du høre mere om sandblæsning af båd?

Hvis du er interesseret i at få sandblæst din båd, så vent ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at give din båd et nyt liv. Uanset om du har en stor eller en lille båd, en nyere eller en gammel båd, en enkel eller kompliceret opgave, så kan vi løse det.

Ring til os på telefonnummer 97 11 66 11 eller send os en mail på info@mobil-sandblaesning.dk. Du kan også når det passer dig, udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.