Sandblæsning af hus

Giv dit hus et nyt liv med sandblæsning

Dit hus er dit hjem, og du vil gerne have, at det ser godt ud og holder længe. Men med tiden kan dit hus blive påvirket af vejr, vind, sol, fugt og forurening, som kan gøre det beskidt, misfarvet, slidt eller skadet. Det kan påvirke husets udseende, værdi og funktion. Derfor er det vigtigt at vedligeholde og renovere dit hus, når det trænger. En af de bedste måder at renovere husets udseende på, er at få det sandblæst. Sandblæsning er en metode, hvor man blæser sandpartikler med højt tryk mod ydervæggene. På den måde kan vi fjerne gamle malingrester, puds og snavs. Sandblæsning af hus kan give murerne en mere ensartet overflade og klargør dem til maling eller nyt puds.

Landsdækkende specialister i sandblæsning af huse

Hos Mobil Sandblæsning ApS har vi specialiseret os i at udføre sandblæsning af huse. Vi har mange års erfaring og viden inden for områder, og vi kan tilbyde dig en professionel service. Vores erfarne ansatte sikrer at sandblæsningen bliver udført korrekt og effektivt, så du hurtigt kan komme videre til næste proces.

Vi kan sandblæse dele af huset eller hele huset, alt efter dine behov og hvor du ønsker det. Sandblæsning er effektivt og kan fjerne selv de mest genstridige og dybe urenheder fra dit hus, som kan være svære eller umulige at rengøre med andre metoder. Sandblæsning kan også nå ind i små sprækker og hjørner, som kan være oversete eller utilgængelige med andre metoder. Sandblæsning er en metode som kun kræver vand og sand, hvilket betyder at metoden ikke forurener med skrappe kemikalier eller rengøringsmidler, som kan gøre skade i naturen eller for mennesker. 
 

Få et tilbud på sandblæsning af dit hus i dag

Trænger dit hus til en opfriskning, så lad os hjælpe dig. Vi er klar til at give et uforpligtende tilbud på sandblæsning. Kontakt os via kontaktformularen og beskriv dine behov. Du kan også ringe til os på telefonnummer 97 11 66 11 eller sende os en mail på info@mobil-sandblaesning.dk. Vi ser frem til at få dit hus i topform igen.