Sandblæsning af metal

Mobil sandblæsning af metal

Vi kan fjerne rust, maling og forberede metal til en ny start. Hos Mobil Sandblæsning ApS er vores speciale at sandblæse forskellige genstande herunder metal. Vi har efterhånden mange års erfaring inden for branchen og vi arbejder landsdækkende med mobil sandblæsning. Vi har stor erfaring med professionel og effektiv håndtering af metal, stål og jern. Uanset om det drejer sig om stålkonstruktioner eller støbegods. Vi kan med vores sandblæsning klargøre metallet til videre bearbejdning som fx ny maling.

Vi har dygtige og erfarne medarbejdere som har dybdegående kendskab til metalrensning og sandblæsning af metal. Vi ved at hver opgave er unik, og derfor lytter vi til dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy et perfekt resultat for dig.

Vi har evnerne til at fjerne rust, maling og andre forurenende stoffer, hvilket ikke kun forbedrer funktionen, men også forlænger levetiden og holdbarheden. Vi arbejder grundigt, hvilket sikrer, at hvert hjørne og revne af metaloverfladen får en grundig behandling, så du kan være sikker på, at din metalgenstand er klar til næste fase.

Landsdækkende service - vi kommer til dig

Vi kører i hele landet og kommer til dig hvor du har brug for os. Vi sørger for at udføre sandblæsningen til den aftalte tid, så du hurtigt kan komme videre i processen. Vi arbejder både i Jylland på Fyn og Sjælland med vores mobile sandblæsning. Vi medbringer selv alt hvad vi skal bruge af udstyr og maskiner.

Hos Mobil Sandblæsning ApS kan vi også tilbyde sandblæsning af beton og skibsdæk, samt slyngrensning af beton. For os er ingen opgave for lille eller for stor. Så står du og har en overflade eller en metalgenstand som skal sandblæses, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os i dag for sandblæsning af metal

Vi er klar til at hjælpe dig med sandblæsning af metal, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi kører rundt i hele landet og medbringer vores udstyr, så du ikke behøver at transportere dit emne til os. Ring til os på telefonnummer 97 11 66 11 i dag eller send os en mail på info@mobil-sandblaesning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.